خرید فایل<دانلود گزارش کارآموزی رشته صنایع غذایی کارخانه لبنیات دالانکوه فریدن>

کاراموزی فراورده های شیر,انواع کاراموزی صنایع غذایی,کاراموزی لبنیات,کاراموزی کارخانه دالانکوه,کاراموزی لبنیات دالانکوه,کاراموزی فراورده های لبنی دانلود گزارش کارآموزی رشته صنایع غذایی کارخانه لبنیات دالانکوه فریدن نمونه ای دیگر از بهترین فایل ها با عنوان دانلود گزارش کارآموزی رشته صنایع غذایی کارخانه لبنیات دالانکوه فریدن. آماده دریافت می باشد.

گزارش کاراموزی کارخانه لبنیات دالانکوه اصفهان به همراه فلوچارت ها نمودارها و نقشه و پلان کارخانه در40 صفحه بصورت ورد قابل استفاده دانشجویان رشته صنایع غذایی


فصل اول: 1


مقدمه: 1


قسمت هاي بخش اداري: 2


فصل دوم: 3


مواد اوليه ومحصولات.. 3


مواد اولیه: 4


جمع آوري شير از مزرعه تا كارخانه: 5


خصوصيات شير : 5


فصل سوم: 7


روند كار وفرايند توليد محصولات.. 7


دریافت شیر: 8


فرايند شير ومحصولات آن: 8


1-فرايند شير پاستوريزه: 8


2-فرآيند خامه وكره: 10


a)خامه قنادي: 10


نكات مهم برای خامه قنادی: 11


ب) كره: 11


ويژگی های كره : 12


نكات مهم براي كره زنی : 12


3-فرايند تولید ماست: 12


طريقه درست كردن ماست : 13


4-فرايندكشك: 14


5-فرایند پنیر (رسیده در آب نمک): 14


فرايند پنير در حالت کلی : 16


پنير چدار: 16


آزمايشگاه: 16


دستگاه ها وتجهیزات : 16


-دستگاه كروماتو گرافی: 17


- ترمولاكتو دانسيه متر: 17


- بورت خودكار: 17


-كلني كانتر: 17


1- ازمایشات شیمی‌: 17


تست الکل: 18


تعیین چربی به روش ژربر: 18


تست activity: 18


تست تعيين نقطه انجماد : 18


تست جوش : 18


اندازه گيري ماده خشك : 19


اندازه گيري اسيديته شير: 19


2-ازمایشات میکروبی : 19


تست وجود E.Coli : 19


تعيين Total Count: 19


تست كپك ومخمر: 19


شمارش باكتری ها: 19


تست عدم وجود آلودگي در دستگاه: 20


تست وجود كلي فرم: 20


تست نايلون: 20


CIP: (Cleaning in place) یا شستشو و ضدعفوني كردن در جای دستگاه ها: 20


محصولات كارخانه: 21


Lay outهای خطوط تولید: 23


شير كا كائو: 24


شرکت های سازنده خط تولید: 29


انبار و سرد خانه: 29


تصفيه خانه : 30


شکل شماتیک تصفیه خانه: 31


نمای کلی سالن تولید. 32


فصل چهارم: 33


جمع بندي ونتيجه گيري وپيشنهادات.. 33


پيشنهادات: 34


ضمائم.. 36


تصاوير: 36


فهرست اشکال


تصوير شماره 1. 37


تصويرشماره2: 37


تصوير شماره3: 38


تصويرشماره4: 38


تصوير شماره 5: 38


تصوير شماره6: 39


تصوير شماره 7 : 39


تصوير شماره 8 : 40


تصوير شماره9 : 40


تصويرشماره10: 41


کارخانه فراورده های لبنی دالانکوه در شهرستان فریدن، شهر داران و در قطب صنعتی شهر داران واقع شده است.


مساحت این کارخانه در حدود 9500 متر مربع است و به صورت شرکت تعاونی وابسته به آزادگان استان اصفهان می‌باشد.


این شرکت مؤسس تعدادی کارخانه در استان اصفهان است که کارخانه فراورده های لبنی دالانکوه از این جمله است.


این کارخانه در سال 1374 تاسیس و در سال 1375 به بهره برداری رسید.ظرفیت تولید این کارخانه 70-60 تن در روز می‌باشد که مقدار40 تن آن شیر پاستوریزه پاکتی ،5تن پنیر،5تن ماست،5تن دوغ و... می‌باشد.


تعداد پرسنل این کارخانه 45 نفر می‌باشد اعم از راننده و پرسنل تولید که پرسنل تولید 25 نفر و2 نفر هم کارشناس(کارشناس تولید و کارشناس ازمایشگاه) را شامل می‌باشد.


هدف از تاسیس این کارخانه در درجه اول به علت نبود یک کارخانه تولید مواد لبنی و به طور خاص شیر پاستوریزه مصرفی روزانه مردم منطقه می‌باشد که شیرپاستوریزه مصرفی مردم این شهر قبلا از شرکت پگاه گلپایگان تامین می‌شد که خود مشکلاتی مثل بعد مسافت و نرسیدن به موقع شیر به دست مردم را داشت که بعد از تاسیس این کارخانه خوشبختانه این مشکل بر طرف شد.


استاندارد های کارخانه:


1-HACCP.


2-استاندارد14001 (مربوط به محیط) از BVQI انگلستان.


3-ISO 22000:2005 سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی از شرکت TUV (توف) آلمان.


قسمت هاي بخش اداري:






مطالب دیگر:
📎نمونه پرسشنامه مشغولیت تحصیلی تینیو (AES)📎طرح جابر با موضوع آشیانه📎طرح جابر با موضوع برگ📎نمونه پرسشنامه مقیاس عشق📎طرح جابر با موضوع تبدیل کرم به پروانه📎طرح جابر با موضوع تبدیل کاغذ📎پاورپوینت انتقال جرم در تقطیر غشایی اسمزی (OMD)📎دانلود10 عدد پیشنهاد کوتاه ویژه مدیر و معلمان(ویژه فرم های ارزشیابی)📎پاورپوینت مواد شیمیایی خطرناک📎نمونه پرسشنامه موانع خلاقیت سازمانی📎نمونه پرسشنامه مهارت اجتماعی ماتسون📎نمونه پرسشنامه بررسی میزان اضطراب📎دانلود 18 کنش پژوهی ارزشمند برای معلمان مدیران و معاونان و پرسنل آموزش ابتدایی📎نمونه پرسشنامه نارسایی شناختی📎جزوه آموزشی آلومینیوم فلزی📎دستورالعمل اندازه گیری عوامل فیزیکو شیمیایی و مواد شیمیایی معدنی سمی در آب آشامیدنی📎جزوه آموزشی روش اندازه گیری یون فلزات در آب و فاضلاب📎مطالعه روش آزمون سختی آب📎جزوه آموزشی آزمایشگاه شیمی تجزیه کمی📎دستور کار آزمایشگاه شیمی تجزیه دستگاهی📎پروژه آموزشی شیمی سوپرامولکول📎جزوه آموزشی معرفی انواع صورت های کربن📎جزوه آموزشی آشنایی با مبانی اکتشاف نفت و گاز📎2 پیک نوروزی 96 با فرمت پی دی اف📎طرح جابر در مورد هرم غذایی